Förrätter!
Meny
1. Marinerade kräftstjärtar i tunnbrödskorg med stenbitsromscreme och roccolasallad.
55 kr
2. Räkcoctail med dill-rhodeislandsås, bröd och smör.
49 kr
3. Toastskagen med räkor, stenbitsrom i cremefraicheröra.
49 kr
4. Skaldjurspaté stenbitsromssås, kuvertbröd och smör.
59 kr
5. Rökt lax ros på bröd med räkfyllning och hovmästarsås.
45 kr
6. Patéer t. ex. vitlök, vilt eller murklor med cumberlinesås, kuvertbröd och smör.
45 kr
7. Rökt viltstek med timjans cremefraiche rostade pinjenötter på rågbröd.
49 kr
8. Gravlax på ljust bröd med gravlaxsås.
45 kr
9. Rökt tunnskuren fläskfilé med dijonsenapsdressing på rågbröd.
49 kr
10. Vegetarisk: Purjolökslindad vit sparris på bröd med senapsdressing och rostade pinjenötter.
45 kr
11. Vegetarisk: Lök, paprika och svamp rostat på en toast persiljecreme och rostad vitlök.
45 kr
Förrätterna är garnerade och klara att ställa fram på bordet.
Alla förrätterna går också att beställas som snittar.
23 kr
(Förutom 1,2 och 3)
Susann och Rikard Bengtsson: 040-51 01 91 / 0737-66 30 48
E-post för information: bengtssonrikard@hotmail.com
Alla priser är inklusive moms!